Goniodex

H Εταιρεία μας

H Εταιρεία

Η GONIODEX, αποτελεί μια καινοτόμο εταιρία στον τομέα των κατασκευών με πλούσιες εφαρμογές και λύσεις. Συνδυάζοντας από τη μια την εμπειρία και τη γνώση των απαιτήσεων της αγοράς και από την άλλη τη φρεσκάδα και τη δημιουργική ανησυχία που χαρακτηρίζουν όλα τα στελέχη της εταιρίας αναπτύσσεται ολοένα και πιο δυναμικά.
Όπλο για την καθημερινή προσπάθεια καταξίωσης της στην αγορά, είναι το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, νέο στην ηλικία με όρεξη και φιλοδοξίες, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει πλήρως κάθε απαίτηση των πελατών της εταιρίας.
Σήμερα η GONIODEX αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μονάδες κατασκευών στην Ελλάδα.

Ιστορικό

Το 1963 ο ιδρυτής της εταιρίας Γεώργιος Δημητρουλάκος εισέρχεται στον ¨επαγγελματικό στίβο¨ με την τοποθέτηση ραφιών DEXION, κατασκευή υπόστεγων, παταριών κ.α. αποκτώντας σημαντική εμπειρία στις κατασκευές, η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία του ίδιου αλλά και της εταιρίας.
Το 1973 ιδρύθηκε η GONIODEX με βασικό αντικείμενο την παραγωγή αποθηκευτικών συστημάτων. Στην πορεία της κάνοντας σημαντικές επενδύσεις σε μηχανήματα και προσωπικό εξελίχθηκε σε εταιρία εξοπλισμού καταστημάτων, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών στον τομέα της .
Επίσης αποκτήθηκε η δυνατότητα ειδικών κατασκευών για τρίτους , όπως σταντ προώθησης πωλήσεων, προϊόντα φασόν και οτιδήποτε έχει σχέση με την κατεργασία σωλήνας , σύρματος, ξύλου, λαμαρίνας , κρύσταλλου και Plexiglas.

Σήμερα

Σήμερα, η Goniodex, παραδίδοντας τη σκυτάλη στους απόγονους του Γεωργίου, Σωτήριο και Αλέξανδρο συνεχίζει να εφαρμόζει με συνέπεια μια πολιτική δυναμικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού και εισέρχεται στον χώρο της βιομηχανικής υπεργολαβίας έχοντας επενδύσει στη νέα τεχνολογία, διατηρώντας τη χρονική πιστότητα και ποιότητα σε πολύ υψηλά επίπεδα, έχοντας τη δυνατότητα παραγωγής οποιαδήποτε κατασκευής.
Επενδύει διευρύνοντας το πελατολόγιό της μέσω της αναζήτησης νέων αγορών και διαρκούς ανανέωσης των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών.
Σε αυτή τη διαδρομή της δεν διαπραγματεύεται ποτέ το τρίπτυχο:

ποιότητα – συνέπεια – ανταγωνιστικότητα
Συζητάμε, ακούμε, προτείνουμε, δημιουργούμε, παράγουμε και εφαρμόζουμε κάθε μικρό ή μεγάλο project με την ίδια ευθύνη.

'Οραμα

Όραμά μας...
Να δώσουμε υπόσταση στην έννοια της ιδέας σας και να μετατρέψουμε μια αόριστη σύλληψη σε μια εντυπωσιακή εικόνα γεμάτη κίνηση, χρώμα και ζωντάνια !

Οι Στόχοι μας

Στόχοι μας...
Η διατήρηση του υψηλού επιπέδου αξιοπιστία
Η επέκταση του portfolio πελατών και εργασιών μας
Η διατήρηση των μακροχρόνιων συνεργασιών μας
Η διατήρηση της ισχυρής θέσης που σήμερα κατέχουμε στην αγορά

Τεχνική Κατάρτιση
Το τμήμα μελέτης και σχεδιασμού, με την άψογη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, σφραγίζει το τελικό προϊόν! Μελετάμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε!

Εξοπλισμός
Κέντρο κατεργασίας ξύλου - αλουμινίου 3ων αξόνων
Μηχανή συγκόλλησης περιθωρίων pvc για ευθεία και καμπύλα κομμάτια
Τεμαχιστική
Σβούρα
Δισκοπρίονο
Γωνιάστρα
Στράντζες 4ων αξόνων
Πρέσσες
Γωνιοκοπή με εναλλασσόμενα εργαλεία
Μηχανές συγκόλλησης MIG - TIG
Σατινιέρες
Φρεζοδράπανα
Κολαουζιέρες
Ραουλιέρα σωλήνας
Κουρμπαδόρος CNC 4ων αξόνων
Ταχυπρίονο κοπής στραντζαριστών & σωλήνας 3ων αξόνων
Διαμορφωτής σωλήνας (συστολή - διαστολή)
CNC συρματομηχανή 3ων διαστάσεων 5 αξόνων
Ηλεκτροπόντες
Πρέσσα ενθέτων (Pem)
Ηλεκτροστατική Βαφή

"Δίνοντας μορφή στις ιδέες σας"
Goniodex