ΕΠΕΤΕΙΟΣ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το 2023 θα είναι για εμάς μια χρονιά ορόσημο γιορτάζοντας την χρυσή επέτειο μας.

50 χρόνια στην διάθεση και υπηρεσία των πελατών μας. 50 χρόνια στα οποία η ικανοποίηση των πελατών μας ήταν για εμάς πάντα προτεραιότητα. 50 χρόνια αφοσίωσης στην καινοτομία. 50 χρόνια προσπάθειας, επιμονής και ευελιξίας. 50 χρόνια ποιότητας στην κατασκευή. 50 χρόνια στοχεύοντας το παρόν και σχεδιάζοντας το μέλλον.

Στην Goniodex είμαστε υπερήφανοι για το έργο που ξεκίνησε ο Γεώργιος Δημητρουλακος πίσω στο μακρινό έτος 1973. Ένα έργο με κύριο στόχο την προσπάθεια επίτευξης της απόλυτης ποιότητας κατασκευής. Αυτό αντικατοπτρίστηκε στην δημιουργία πολλών και αξιόπιστων προϊόντων ανά τα χρόνια. Χάρη στην γνώση που αποκτήθηκε με τα 50 χρόνια εμπειρίας καταφέραμε να εξελιχθούμε τόσο στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά προμηθεύοντας προϊόντα και λύσεις στους πελάτες μας με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγής των επιχειρήσεων τους.   

Για όσους ήδη μας γνωρίζουν είναι προφανές ότι η Goniodex είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες της και τον δρόμο που διένυσε για να βρεθεί στην θέση την οποία κατέχει σήμερα. Σε αυτόν τον δρόμο πάντα οι φίλοι μας, οι πελάτες μας και οι συνεργάτες μας παίζουν καθοριστικό ρόλο και πάντα θεωρούνται μέλη της ίδιας της ομάδας μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την χαρά της 50ης επετείου μας.

50 Χρόνια μαζί, Ευχαριστούμε!!

Group 3879