Εταιρεια

Δίνοντας μορφή
στις ιδέες σας

Εταιρεία

shutterstock 1113791381

Η GONIODEX, αποτελεί μια καινοτόμο εταιρία στον τομέα των κατασκευών με πλούσιες εφαρμογές και λύσεις. Συνδυάζοντας από τη μια την εμπειρία και τη γνώση των απαιτήσεων της αγοράς και από την άλλη τη φρεσκάδα και τη δημιουργική ανησυχία που χαρακτηρίζουν όλα τα στελέχη της εταιρίας αναπτύσσεται ολοένα και πιο δυναμικά.

Όπλο για την καθημερινή προσπάθεια καταξίωσης της στην αγορά, είναι το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, νέο στην ηλικία με όρεξη και φιλοδοξίες, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει πλήρως κάθε απαίτηση των πελατών της εταιρίας.
Σήμερα η GONIODEX αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες παραγωγικές μονάδες κατασκευών στην Ελλάδα.

Group 3879

Συνδυάζουμε τεχνογνωσία,

τεχνολογία και δεξιοτεχνία.

Group 3879

Ιστορικό

 

Το 1963 ο ιδρυτής της εταιρίας Γεώργιος Δημητρουλάκος εισέρχεται στον ¨επαγγελματικό στίβο¨ με την τοποθέτηση ραφιών DEXION, κατασκευή υπόστεγων, παταριών κ.α. αποκτώντας σημαντική εμπειρία στις κατασκευές, η οποία αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη στην μετέπειτα πορεία του ίδιου αλλά και της εταιρίας.

 

Το 1973 ιδρύθηκε η GONIODEX με βασικό αντικείμενο την παραγωγή αποθηκευτικών συστημάτων. Στην πορεία της κάνοντας σημαντικές επενδύσεις σε μηχανήματα και προσωπικό εξελίχθηκε σε εταιρία εξοπλισμού καταστημάτων, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών στον τομέα της.

 

Επίσης αποκτήθηκε η δυνατότητα ειδικών κατασκευών για τρίτους, όπως σταντ προώθησης πωλήσεων, προϊόντα φασόν και οτιδήποτε έχει σχέση με την κατεργασία σωλήνας, σύρματος, ξύλου, λαμαρίνας, κρύσταλλου και Plexiglas.

Group 3879

Σήμερα

 

Σήμερα, η Goniodex, παραδίδοντας τη σκυτάλη στους απόγονους του Γεωργίου, Σωτήριο και Αλέξανδρο συνεχίζει να εφαρμόζει με συνέπεια μια πολιτική δυναμικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού και εισέρχεται στον χώρο της βιομηχανικής υπεργολαβίας έχοντας επενδύσει στη νέα τεχνολογία, διατηρώντας τη χρονική πιστότητα και ποιότητα σε πολύ υψηλά επίπεδα, έχοντας τη δυνατότητα παραγωγής οποιαδήποτε κατασκευής.

 

Επενδύει διευρύνοντας το πελατολόγιό της μέσω της αναζήτησης νέων αγορών και διαρκούς ανανέωσης των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών.
Σε αυτή τη διαδρομή της δεν διαπραγματεύεται ποτέ το τρίπτυχο:

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όραμα

Να δώσουμε υπόσταση στην έννοια της ιδέας σας και να μετατρέψουμε μια αόριστη σύλληψη σε μια εντυπωσιακή εικόνα γεμάτη κίνηση, χρώμα και ζωντάνια!

Τεχνική Κατάρτιση

Το τμήμα μελέτης και σχεδιασμού, με την άψογη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, σφραγίζει το τελικό προϊόν! Μελετάμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε!

Στόχοι μας…

  • Η διατήρηση του υψηλού επιπέδου αξιοπιστία
  • Η επέκταση του portfolio πελατών και εργασιών μας
  • Η διατήρηση των μακροχρόνιων συνεργασιών μας
  • Η διατήρηση της ισχυρής θέσης που σήμερα κατέχουμε
    στην αγορά